Кількість
|
Вартість
|
||
|
Італійський кекс Bauli la Colomba Classic з цукатами — це традиційна пасхальна випічка від відомого італійського виробника Bauli. Смачна та легка пасха у формі хреста, посипана зверху цукровою крихтою та цілісними шматочками мигдалю і з ніжними апельсиновими цукатами всередині.
Виготовлена в найкращих традиціях із натуральних продуктів і 100% італійського молока з природним закваскою тільки на материнських дріжджах Аса Мадре.
У італійського куліча термін зберігання приблизно 6 місяців, довгий свіжість кексу пояснюється дуже довгою розстійкою тіста — до трьох-чотирьох діб і ідеальною якістю інгредієнтів, у ньому немає консервантів та іншої хімії. Випікають коломби на материнській заквасці.