Графік роботи:

Будні: 10:00–19:00

Сб: 11:00–18:00

Додайте товари до списку бажань
Додайте товари для порівняння
0

Фісташки зберігаються у вакуумній упаковці у холодильнику – 3 міс.

, у морозильнику – до одного року.

Фісташки - різновид горіхів, який заслужив величезну популярність у всьому світі! Фісташкові дерева ростуть переважно в країнах з теплим тропічним кліматом.

Невеликі ядерця мають ніжно-зелений (фісташковий) відтінок кольору.

У горішків солодкувато-маслянистий ніжний смак.

Аромат тонкий, ненав'язливий пряно-горіховий.

склад.

Хімічний склад: вода – 4 г; харчові волокна – 10,6 г; зола – 2,9 г.

Вітаміни: А – 26 мкг; В1 – 0,87 мг; В2 – 0,16 мг; В4 – 90 мг; В5 – 0,52 мг; В6 – 1,7 мг: В9 – 51 мкг; С – 5,6 мг; Е – 2,8 мг; До – 3 мкг; РР – 1,3 мг; Н – 3 мкг.

Мінерали: калій – 1025 мг; кальцій -105 мг; натрій – 1 мг; сірка – 100 мг; фосфор – 490 мг; залізо – 3,92 мг; йод – 10 мкг; мідь – 1300 мкг; марганець – 1,2 мг; цинк – 2,2 мг; селен – 7 мкг.

Біоактивні речовини: альфа-каротин; бета-каротин; Лютеїн-Зеаксантін; гамма-токоферол; дельта-токоферол; замінні, незамінні амінокислоти; Омега-3,6,9 жирні кислоти.

Корисні властивості.

Фісташки хороші для збагачення крові антиоксидантами.

Цей продукт допомагає відновити здоровий баланс ліпідів у крові.

Також за рахунок вживання цих горішків можна підтримати роботу серця, запобігти формуванню атеросклерозу судин.

Фісташки корисні для схуднення та збереження молодості шкіри.

• знижують артеріальний тиск;• зміцнюють судини;• нормалізують роботу нервової системи;• зміцнюють імунітет;• підвищують загальну витривалість організму;• нормалізують обмін речовин;• очищають жовчний міхур та його протоки.

Протипокази.

Фісташки слід вживати з обережністю людям, схильним до алергії, жінкам, що годують і вагітним.

Не варто зловживати горіхами при кишковому розладі та захворюваннях тонкого, товстого кишечника.

Обережність слід дотримуватись людей з деякими захворюваннями нирок, ШКТ.

Застосування.

Завдяки фісташкам страви стають неповторними.

• Їх додають до страв з м'яса, супів, салатів, паштетів, кондитерських виробів, випічки та різних бутербродів.

• Дроблені фісташки додають у пудинги та запіканки, а вишуканий солодкуватий смак та ледь вловимий запах дозволяє кулінарам додавати горішки у шоколад, цукерки, печиво та тортики.

• А ось фісташкове морозиво відоме не тільки своїм зеленим кольором, а й трохи вловимим горіховим смаком.

• В Україні фісташки стали відомим продуктом, особливо їх вживають як закуску в сирому або підсушеному вигляді.

• З фісташок роблять масло, яке застосовують у медицині, парфумерії та харчовій індустрії.

Фісташкова олія досить часто використовується в косметологічних цілях, для виведення плям на шкірі.

Добірні фісташки великого розміру, смажені у шкаралупі із сіллю.

Це фісташки найкращої якості, що є у нас в асортименті.

Вони чисті, зелені, світлі, їсти їх одне задоволення!

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Купити фісташки alesto pistachio roasted&salted 250 г

В наявності
Артикул: 111123
179 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

«Новою поштою» по Україні — 35 грн.

Кур'єром по Києву — 35 грн.

Більше інформації про доставку

  • Готівкою при отриманні
  • Кредитною карткою
  • Оплата частинами ПриватБанк та monobank

Гарантія від виробника 12 місяців.

Вгору